Spring naar hoofd-inhoud

Joop van Litsenburg

Mijn eerste échte koffiebeleving ontstond jaren geleden in Tropea, in de punt van de laars in Calabrië, Italië. Een wonderschoon kustplaatsje met helderblauw water, waar de Italiaanse chaos traditioneel in ere wordt gehouden door snorrende Vespa’s en lonkende siësta’s. En koffie natuurlijk! Alleen al de geur van deze koffie brengt mij terug naar Calabrië. Ervaar dit stukje Italië zelf. Kom tot rust bij mijn Vespa Piaggio mobiele espressobar en geniet van de lekkerste koffie en goed gastheerschap en waan je even in La Dolce Vita. 

Waarom Coffee-on-Wheels?

  • We zijn meer dan barista's; we zijn gastheer op jouw event.
  • Landelijke dekking met meerdere barista's.
  • De beste verse koffie, andere dranken en complete catering.
  • We leveren maatwerk.
  • Onderdeel van CasaBarista (website CasaBarista).

Mobiele koffiebar Den Bosch & Baristaservice

Coffee-on-Wheels all-inclusive koffie & thee op uw event

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw gasten te verrassen op versbereide koffiesoorten? Onze Italiaanse mobiele koffiebars bieden een stijlvolle attractie op elk event, feest, opening of beurs. Vanuit Den Bosch biedt Barista Joop van Litsenburg verse koffiecatering met zijn klassieke Vespa koffiebar. Deze Vespa is met liefde gerestaureerd tot sfeervolle Italiaanse espressobar, voor koffiecatering op uw locatie. Italië is immers dé bakermat van de lekkerste koffie. Met de originele mobiele koffiebar en professionele Barista begint "La Dolce Vita" op uw locatie!

Coffee-on-Wheels Den Bosch diensten

U kunt gebruikmaken van onze koffieservices op elke plek binnen of buiten, in Nederland of België. Met all-inclusive koffie, thee en Baristaservice die de verse dranken voor uw gasten bereidt. Tevens zijn voor grotere groepen gasten meerdere Italiaanse espressobars & Barista's inzetbaar. Graag bespreek ik uw wensen, tot caffè!

All-inclusive koffie- en theecatering op event, feest, beurs, opening
Koffiebar met Vespa wagen of espressoapparatuur op een bar 
Verhuur van één of meerdere mobiele koffiebars
Italiaanse koffieworkshops en demonstraties voor groepen