Spring naar hoofd-inhoud

Mobiele espressobar met klassieke Italiaanse wagens 

De Coffee-on-Wheels mobiele espressobars zijn klassieke Vespa Ape en Fiat wagens uit de jaren '50. De mobiele espressobars zijn met liefde gerestaureerd tot sfeervolle Italiaanse espressobar voor verse koffiecatering op uw locatie. Italië is immers dé bakermat van de lekkerste koffie. Met onze originele mobiele espressobar en koffiecatering begint "La Dolce Vita" op uw locatie!

Verse koffiecatering met Barista service

U heeft geen omkijken naar onze mobiele espressobar. Zij worden bemand door professionele Barista's. Deze "meester koffiezetter" verzorgt de volledige koffiecatering op uw locatie. Inclusief transport, plaatsing van de espressobar en alle benodigdheden om uw gasten van de lekkerste verse koffiesoorten te voorzien. De espresso apparatuur, het servies en alle verse ingrediënten. Uw gast krijgt keuze uit complete koffiecatering en koffiekaart. Van gewone koffie, cappuccino, espresso, latte macchiatto, koffie verkeerd tot ristretto enzovoorts. Maar onze espressobars bieden méér dan alleen koffie op uw locatie. De Barista schenkt ook speciale thee, verse chocolademelk of frisdrank op verzoek. Verder verzorgen wij altijd iets lekkers bij de koffie.

Koffieservice naar uw wensen

Onze verse koffieservice passen wij graag aan naar uw wensen. Want elk evenement, beurs, feest of locatie is anders. We kunnen koffiecatering aanbieden met een all-inclusive tarief. U betaalt dan een vast bedrag voor alle koffieservices en dranken. Uw klanten kunnen dan onbeperkt consumpties gebruiken. Of u betaalt alleen de huur van de koffiebars met Barista en laat klanten hun dranken afrekenen. Of u kiest voor een mengvorm. Hiernaast is het mogelijk om ons servies te laten bedrukken met uw logo of een speciale communicatie uiting voor uw evenement. Tevens biedt Coffee-on-Wheels koffieservices voor grotere events en festivals, met inzet van meerdere espressobars en Barista's.

Flexibele mobiele espressobar op locatie in Nederland & België

Onze mobiele espressobars zijn compact, volledig ingericht en zelfvoorzienend. U kunt ze daarom flexibel inzetten waar u wilt op uw locatie. Binnen of buiten, er is altijd wel een geschikt plekje te vinden. Coffee-on-Wheels levert haar diensten in Nederland en België.