Spring naar hoofd-inhoud

Marcel Tenhagen

Op zoek naar een bijzondere manier om je gasten te verrassen met ambachtelijk bereide espresso, latte of cappuccino?

Ik ben Marcel Tenhagen, gecertificeerd barista. Ik heb een grote liefde voor koffie en dus voor Italië, waar op elke hoek van de straat heerlijke caffè te drinken is.

Mijn klassieke Fiat 900E Panorama is prachtig gerestaureerd en omgebouwd tot mobiele koffiebar. Hiermee ben ik een eyecatcher op beurzen en events, zowel buiten als binnen. Een ingang van 1.50 meter breed is groot genoeg voor mijn Fiat.

Waarom Coffee-on-Wheels?

  • We zijn meer dan barista's; we zijn gastheer op jouw event.
  • Landelijke dekking met meerdere barista's.
  • De beste verse koffie, andere dranken en complete catering.
  • We leveren maatwerk.
  • Onderdeel van CasaBarista (website CasaBarista).

Mobiele koffiebar Utrecht & Baristaservice

Coffee-on-Wheels all-inclusive koffie & thee op uw event

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw gasten te verrassen op versbereide koffiesoorten? Onze Italiaanse mobiele koffiebars bieden een stijlvolle attractie op elk event, feest, opening of beurs. Vanuit Utrecht biedt Barista Marcel Tenhagen verse koffiecatering met zijn klassieke Fiat koffiebar. Deze Fiat Panorama is met liefde gerestaureerd tot sfeervolle Italiaanse espressobar, voor koffiecatering op uw locatie. Italië is immers dé bakermat van de lekkerste koffie. Met de originele mobiele koffiebar en professionele Barista begint "La Dolce Vita" op uw locatie!

Coffee-on-Wheels Utrecht diensten

U kunt gebruikmaken van onze koffieservices op elke plek binnen of buiten, in Nederland of België. Met all-inclusive koffie, thee en Baristaservice die de verse dranken voor uw gasten bereidt. Tevens zijn voor grotere groepen gasten meerdere Italiaanse espressobars & Barista's inzetbaar. Graag bespreek ik uw wensen, tot caffè!

All-inclusive koffie- en theecatering op event, feest, beurs, opening
Koffiebar met Vespa wagen of espressoapparatuur op een bar 
Verhuur van één of meerdere mobiele koffiebars
Italiaanse koffieworkshops en demonstraties voor groepen